Spring naar content

Gezocht: rondleider/storyteller (vrijwilligersfunctie)

Het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard wordt draaiend gehouden door een groep enthousiaste en loyale vrijwilligers. Heb je affiniteit met de museale of grafische wereld, en wil je je graag op vrijwillige basis inzetten voor het Nederlands Steendrukmuseum? Misschien is een van onze vrijwilligersfuncties dan iets voor jou!

Leg jij ze het uit?

Weet jij als geen ander hoe je een verhaal levend kunt overbrengen? Weet jij op een enthousiaste manier onze bezoekers te informeren? En zorg je dat er een prettige interactie ontstaat met de groep? Dan ben jij misschien wel de nieuwe rondleider/storyteller die wij zoeken!

Nu de bezoekersaantallen van musea weer toenemen verwachten wij ook weer meer groepen.  Daarom gaan wij onze pool met rondleiders uitbreiden. Een mooie kans die je gewoon niet voorbij kunt laten gaan!

Als rondleider word je ingedeeld in een rooster waarbij jezelf aangeeft hoe vaak je in een bepaalde periode beschikbaar bent. Afhankelijk van het aantal groepsaanmeldingen word je ingeroosterd.

Je wordt opgeleid om zelfstandig rondleidingen te verzorgen voor de bezoekers die het Nederlands Steendrukmuseum komen bezoeken.

Enthousiast team

Bij het Nederlands Steendrukmuseum kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Naast een klein team van vaste medewerkers is er een betrokken en loyaal team vrijwillige medewerkers. Dankzij hen kunnen wij onze bezoekers de informatie geven waar ze naar op zoek zijn en de beleving bieden die ze verdienen.

Uiteraard zorgen wij voor een inwerkperiode.

Wat krijg je er voor terug?

• een reiskostenvergoeding
  • korting op artikelen uit de museumwinkel
  • regelmatige vrijwilligersbijeenkomsten en -uitjes
  • … en bovenal een fijne werkomgeving met veel leuke collega’s!

We nodigen nadrukkelijk iedereen uit om te reageren!

Leestip: Vrijwilliger aan het woord: Bob Brand, al meer dan 20 jaar rondleider

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem snel (vrijblijvend) contact op met office manager Lowies Giesen-Verbiest via tel. 040 204 98 41 of e-mail info@steendrukmuseum.nl.

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.