Spring naar content

Gezocht: gastheer/gastvrouw (vrijwilligersfunctie)

Het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard wordt draaiend gehouden door een groep enthousiaste en loyale vrijwilligers. Heb je affiniteit met de museale of grafische wereld, en wil je je graag op vrijwillige basis inzetten voor het Nederlands Steendrukmuseum? Misschien is een van onze vrijwilligersfuncties dan iets voor jou!

Ben jij de ideale gastheer/gastvrouw?

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor het op oproepbasis optreden als gastvrouw/gastheer in de museumfoyer, om ons groepsbezoek te ontvangen en te voorzien van koffie/thee en vlaai (en dit te noteren). Ook meehelpen tijdens lunches en recepties, het na afloop afruimen van de foyer van het CAROLUS-gebouw hoort bij deze taken.

Enthousiast team

Bij het Nederlands Steendrukmuseum kunnen we niet zonder onze vrijwilligers. Naast een klein team van vaste medewerkers is er een betrokken en loyaal team vrijwillige medewerkers. Dankzij hen kunnen wij onze bezoekers de informatie geven waar ze naar op zoek zijn en de beleving bieden die ze verdienen.

Uiteraard zorgen wij voor een inwerkperiode.

Wat krijg je er voor terug?

• een reiskostenvergoeding
  • korting op artikelen uit de museumwinkel
  • regelmatige vrijwilligersbijeenkomsten en -uitjes
  • … en bovenal een fijne werkomgeving met veel leuke collega’s!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem snel (vrijblijvend) contact op met office manager Lowies Giesen-Verbiest via tel. 040 204 98 41 of e-mail info@steendrukmuseum.nl.

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.